Poemes de'n Josep

De quin déu sóc ateu

Xaman | 07 Gener, 2007 17:48

Sóc ateu del déu d’En Busch tant com el de Bin Laden. Del de Blair ben igual que del d’Aznar. Del de Sharon exactament com el del Vaticà Soc ateu del déu del dolor i del patiment, del petroli i les armes nuclears Sóc ateu del déu de la pobresa I de la fam, del de la corrupció, la tortura i de l’assassinat. Del de les guerres ètniques que propulsen els seus acòlits dels governs oficials del primer món. Del déu de les vexacions i humiliacions a qualsevol ésser humà. Del déu del terror de la por i la ignomínia. M’he esborrat d’aquestes esglésies esclavistes, i he fundat la meva, basada en el respecte i en la tolerància, i adoro al Déu de la justícia i el de la llibertat, el de l’Amor i de la comprensió Aquest Déu que quan em desperto em dóna un altre dia per créixer i compartir. Al Déu de l’amistat i de la germanor. Cada dia li faig una ofrena, i aixec les meves pregàries a aquest Déu misericordiós que té tanta paciència com per a consentir que renegui d’ell sense que m’ho retregui. Que no es cansa mai de donar-me altra vegada una oportunitat perquè refaci els meus errors i rectifiqui. D’ell, sóc el seu servent i mai em cansaré de fer proselitisme, i escampar el seu nom.
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb