Poemes de'n Josep

Jo vinc d’un silenci antic i molt llarg (*)

Xaman | 22 Maig, 2007 10:17

Dins l’estat espanyol, la guerra incivil va paralitzar i destrossar els estatuts d’autonomia que havia iniciat el Govern de la II república. I quaranta anys de dictadura varen ser una llosa sobre les nacionalitats històriques que varen veure malmenada la seva llengua, cultura i institucions.. Ens tornem a topar amb els hereus d’AP que “botiflers i gonellistes”, volen repetir la història. I aposten per la desintegració de les arrels i la dignitat d’un poble., aplicant el dret de pernada i de conquesta .Escric sobre el que passa al País Valencià. La desconnexió de TV3 al País Valencià mostra el seu tarannà. Tenen clar que si tallen les vertaderes arrels i destrossen la dignitat d’un poble (llengua i cultura) serà molt fàcil d’enganar i sotmetre a qualssevol tipus de manipulació i fer-lo combregar amb rodes de molí. D’aquesta manera tindran un control exhaustiu de com fer arribar la informació (la que a ells els hi convé als valencians). (Segueix)

Portada "Cadències quotidianes"

Xaman | 21 Maig, 2007 13:22

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket (Segueix)

Fotografia del meu recull "Cadències quotidianes"- Llibreria Calabruix - Sóller

Xaman | 21 Maig, 2007 13:15

Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket (Segueix)

Informació sobre el meu recull de poemes publicat: "Cadències quotidianes"

Xaman | 21 Maig, 2007 11:56

Estimats amics i amiguetes, el passat més d'abril Edicions Can Sifre em va publicar el meu primer recull de poemes: "Cadències quotidianes". Si estau interessats en ell, a Sóller es pot aconseguir a : Llibreria Calabruix Impremta Calatayud Estanc de Sa Plaça A Palma crec que es pot encarregar a qualsevulla llibreries. L’editorial és Can Sifre i la col.lecció és “L’Argentera”. A Barcelona: En principi a “Espai Mallorca”. Millor telefonar per si l’haguessin acabat i així vos estalviau una anada. Espai Mallorca C. del Carme 55. 08001 Barcelona. Tel. 93 442 91 93 info@espaimallorca.org www.espaimallorca.org I si voleu que vos l’envií, m’envieu un correu amb la vostra adreça, ja que l’editor m’envia una remesa i encara tinc uns quants exemplars Per jo poder pagar a l’editorial , s’ha de fer el ingrés del seu preu (15€) al compte que vos enviaré per correu electrònic Vos convit a fer una visita per la nostra pàgina web: www.salutnatural.tk Esper qualque comentari de la vostre passada pel blog i vos envio una forta aferrada pel coll Josep-Keops el beduí d'ultramar
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb