Poemes de'n Josep

Temps de dolor, victimisme i aprenentatge

Xaman | 03 Setembre, 2007 11:22

Contar-vos que he viscut unes setmanes prou mogudes que m’han abocat a una crisi d’esgotament per tot un cúmul de circumstancies personals; entre elles la mort d’una amiga Olga Costa Pons de pseudònim literari Lilih, que ens vàrem conèixer per la pàgina on ambdós escrivíem: Relats en català (*) i allà compartirem, tot el temps que durà la nostra amistat, l’estimació i l’amor per les paraules i a la que portaré sempre en un lloquet del meu cor i formarà part del meu recordi, malgrat tot el que he passat, no em permet adelitar-me dins la tristesa, em cal continuar el camí. Ella ens deixà el legat dels seus escrits i cada cop que algú la llegeixi estarà entre nosaltres. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb