Poemes de'n Josep

Nota post electoral en clau de conya marinera

Xaman | 17 Març, 2008 10:52

Darreres noticies post electorals. A la nina de’n Rajoy l’han ficada a la secció femenina. I cursa, interna en un col.legi estranger de l’Opus, especialització en l’obra d’Escrivà de Balaguer, ja que els hi ha sortit una mica roja i l’han de reeducar durant els propers quatre anys. Zaplana ha quedat afònic i ha deixat d’esser portaveu, i ens estalviarem la seva rialla estantissa cada vegada que obria la boca. Veurem qui serà el bocabadat, perdó per l’error, volia escriure el portaveu:ansar-azores. N’Acebes, després de fer de figurí a les acaballes de l’acte electoral -ja que no convenia treure’l massa, no tornéssim a recordar el paperot de fa quatre anys quan era Ministre d’interior- està esmolant el fuet i anirà disfressat de cap de centúria a les processons de per los madriles, per si algú del Pius, es desbanda. (Segueix)

I malgrat tot guanya la VIDA

Xaman | 12 Març, 2008 10:17

A mitjans de febrer, vaig poder veure un programa per TV3 que, a més de posar-me els pels de punta i estarrufar-me, em va portar a fer-me una reflexió, que si ara em permeteu la vos exposaré a vosaltres que gentilment m’aneu llegint cada setmana. En el programa “Entre línies” es tractaven dos temes, el primer era sobre les malalties rares i estranyes i l’altre, sobre persones que pel fet d’haver-les detingudes conduint amb una taxa d’alcohol no permesa per llei: un dels protagonistes havia estat condemnat a nou mesos de presó i l’altre, per compensar la pena de presó, desenvolupava un servei per a la comunitat. (Segueix)

ETA: HA PERDUT EL MISSATGE DE POR¡

Xaman | 12 Març, 2008 10:14

He cregut oportú i sent des del meu cor que ha d’esser així, canviar totalment el contingut del meu article que havia escrit. Vull emprar les meves paraules per condemnar l’assassinat de l’ex regidor socialista de Mondragón Isaias Carrasco per mans d’ETA. Aquesta banda d’assassins sense consciència no tenen cabuda dins d’un estat de dret, ni enlloc. Ni ells ni els seus portaveus polítics que son incapaços de condemnar les bestieses que fa aquest grup de delinqüents armats . Res pot justificar un crim. (Segueix)

Rèmores i salvadors de la pàtria

Xaman | 12 Març, 2008 10:08

Existeixen persones que es dediquen a entorpir el camí dels altres. Estan malaltes i no sé ni si tan sols elles ho saben. Enlloc d’aprofundir cap al que desitjarien, es cobreixen d’un vel tèrbol d’iniquitat i enveja que els fa gastar la màxima energia en putejar a les altres persones que ni tan sols es fiquen amb elles. Sobtadament es constitueixen en jutge, jurat i botxí i condemnen a qui volen, creant-se uns arguments absurds que ni tan sols se sostenen, malgrat el més trist és que elles se’ls creuen. Es creen la seva pel·lícula i amb una facilitat fora de mida es transformen en els bons que han d’administrar justícia i castigar, als que elles dins del seu desequilibri permanent, consideren dolents. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb