Poemes de'n Josep

El llenguatge del dolor

Xaman | 26 Juliol, 2008 17:04

Debut al meu treball com a terapeuta i també arrel de les meves experiències de vida he arribat, si es pot dir a una conclusió, a què el dolor, el patiment té el seu propi llenguatge i no ens han educat per entendar-lo en absolut. (Segueix)

La vida : Una escola d’aprenentatge

Xaman | 26 Juliol, 2008 17:02

L’altre dia, passejant per un dels carrers de la nostra Vall, em vaig aturar a contemplar un nadó que, acompanyat de la seva mare, estava començant a donar les seves primeres passes i vaig pensar que era tota una lliçó de coratge. El nadó s’enfrontava a cada passa amb el repte de tornar a recuperar el centre de gravetat i per tant l’equilibri. El gest de la seva cara, mirant l’asfalt, eren de màxima concentració. No defallia en absolut i el interès per a la propera passa es feia ben notori. A mi m’estava donant una bona lliçó, que d’aplicar-la tots ens ajudaria a viure una mica més el present; i a no fer coses i accions de manera totalment inconscient i automàtica, que sol esser lo habitual. (Segueix)

La Dignitat dels assassinats pel Franquisme

Xaman | 26 Juliol, 2008 16:59

Ara que l’ajuntament de Palma ha pres una decisió que per mi feia molta estona que s’havia d’haver pressa, però ja es sap qui governava i el fet de la recuperació de la memòria històrica els fa més nosa que res. Molts altres ajuntaments també haurien de fer alguna cosa semblant. Que el cementiri de Palma tingui un memorial pels republicans assassinats per la dictadura franquista, és de justícia per recuperar la seva dignitat malmesa i la de les seves famílies (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb