Poemes de'n Josep

Secessions independentistes del Segle XXI

Xaman | 16 Agost, 2008 16:44

A vegades pens que els grans dirigents europeus no es guanyen ni prou fer-s’hi el sou que els hi estem pagant entre tots. Conflictes com aquest, no tan sols s’haurien de preveure, fons i informació devien tenir del que es covia, supós que no se n’adonaren per sa premsa. Però si consentiren el genocidi Srebrenika, això pot esser també se’ls hi ha passat per alt i han posat la mirada a un altre lloc. (Segueix)

“Litle Boy”: Hirosima i Nagasaki

Xaman | 09 Agost, 2008 17:46

Cada sis d’agost, durant molts d’anys em passa quasi sempre el mateix. Tinc un gran sentiment de tristor perquè m’arriba el record de les 200.000 persones japoneses assassinades pel govern nord-americà presidit per En Truman. Fou el resultat de que l’avió de combat un B-52 de nom “Enola Gay “ amollés sobre Hirosima la primera bomba atòmica feta amb urani enriquit, batiada com a “Litle boy”; a més, no sé si emprar el terme sarcasme, ja que traduït vol dir “petit al•lot”. (Segueix)

Els profetes i les escopinades

Xaman | 02 Agost, 2008 16:53

Aquest article és per retre, no exactament un homenatge a un amic, sinó al manco donar-li una ditada de mel públicament. A vegades aquestes coses ens ajuda a que el camí sigui menys costerut i ens dona ànims i empremta per a continuar, nafrats qualque vegada, però continuar. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb