Poemes de'n Josep

Canviem de Paradigma: Hi sortirem guanyant

Xaman | 27 Setembre, 2008 14:15

Podria començar escrivint sobre moltes situacions. Hi ha moments en que se’m fa difícil establir prioritats. Escriure sobre la corrupció a les files del Pius Pius no em ve de gana. Respecte als assessors econòmics per ajudar a les famílies en problemes, que vol crear aquest partit , em sembla una befa mala d’empassar. ....Avui escriuré sobre el canvi de paradigma. I ara em direu quina butza se li ha romput a aquest?. Vós diré, com no tinc massa ganes d’escriure sobre tots els desastres del món, tampoc sobre els pallassos que pul•lulen per les nostres contrades fent gala d’esser més curts que una màniga de guarda pits, com és el cas del màxim exponent de Calvià, ni de què la defensa hagi perdut a Hidalgo:qui el va trobar fou la Guàrdia Civil en el seu dia. Escriure sobre coses més profitoses, crec. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb