Poemes de'n Josep

Missatge d’esperança i optimisme pel 2009

Xaman | 03 Febrer, 2009 12:15

Són les 21 hs de dia 31 i avui acabarà l’any 2008. Pensava que el meu proper article, aquest, portarà un missatge d’esperança, on tots tenim l’oportunitat de millorar el nostre entorn, fer-lo més harmònic a través de l’acció positiva. Un article que no sigui gaire pessimista i que es converteixi en el màxim d’encoratjador. Que siguem capaços de passar per damunt del nostre ego, que deixem de mirar-nos el llombrígol, a fi de tenir una visió més global. Holística. Quan deixem d’existir, de viure, com i de quina manera ens agradaria que ens recordassin?. (Segueix)

Càncer: tractaments alternatius i efectes radicacions electromagnètiques

Xaman | 03 Febrer, 2009 12:12

Degut a la meva professió de terapeuta natural i a més de treballar amb els camps energètics (Txacres,meridians i nadis segons la Medicina Tradicional Xinesa); he escrit sovint sobre la salut per intentar donar i apropar al màxim nombre de persones una visió sobre la importància de l’equilibri , no tan sols físic, sinó mental i emocional i dels altres cossos que formen l’ésser humà, que conformen l’aura. He escrit sobre aquest concepte d’unitat i he afirmat que quan un d’aquests sostens falla, la resta de l’organisme se’n ressent (Segueix)

El punt i apart de Barak Obama

Xaman | 03 Febrer, 2009 12:03

Vaig seguir dia 20 passat la cerimònia del jurament en la presa de possessió del 44è President USA Barak Obama. Seguir el discurs traduït, no em va permetre captar del tot la seva profunditat i he fet el possible per a aconseguir-lo escrit i traduït al català. A continuació faré una sèrie d’apreciacions al mateix. La clau del discurs: L’esperança bassada en recuperar uns valors antics però vàlids: L’esforç, l’honradesa, el valor, el joc net, la tolerància i el patriotisme entès no com un concepte excloent ans tot el contrari i aconseguir que el món cregui i tingui confiança amb el seu lideratge. (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb